Over ons

In 2002 richtte Joerik Grummel Vodoz Makelaardij op. Hij vernoemde zijn bedrijf naar de straat waar hij een groot deel van zijn leven woonde en dus zijn eerste woningen zag: de Verlengde Oosterdiep OZ in Barger-Compascuum. Vodoz startte voornamelijk met het huren en verhuren van woningen en op deze manier bouwde het woningbestand van het bedrijf zich uit. 

 

Een aantal jaren later besloot Joerik Grummel zijn diensten uit te breiden en ging een cursus taxatie volgen. Op de cursus ontmoette hij Ronald van Veen. Beide heren besloten na het succesvol afronden van de cursus te gaan samenwerken. Op deze manier is Vodoz Makelaardij in z'n huidige vorm ontstaan.

Nieuw kantoorpand in centrum
In 2014 hebben Barger-Compascuumer Joerik Grummel en Weiteveener Ronald van Veen zich in een nieuw pand gevestigd. In het centrum van Klazienaveen, Zuidoost Drenthe, zijn de heren van Vodoz Makelaardij te vinden aan de Brugstraat 156. Het nieuwe kantoorpand ligt op steenworp afstand van het winkelgebied aan de verbindingsweg met Emmen. Het pand wordt gedeeld met Van Bruggen Adviesgroep en Visser Van der Kolk Advocaten, waardoor de deur ieder moment van de werkweek wagenwijd geopend is. 

 

Omgeving kent geen geheimen
Wanneer u uw woning wilt laten verkopen door een lokale speler bent u bij ons - streekgenoten Joerik Grummel en Ronald van Veen van Vodoz Makelaardij - aan het juiste adres, met uw adres. De omgeving kent voor ons geen geheimen. Vanuit een persoonlijke benadering doen wij er alles aan uw woning te verhuren of verkopen, uw droomwoning aan te kopen of het taxeren van uw woning of pand. Kortom: wij helpen u graag rond het hele traject van verkoop, verhuur, aankoop of taxatie van een woning. 

De deur van ons kantoorpand staat altijd geopend om u te woord te staan. Verder zijn we natuurlijk te bereiken via de telefoon (0591-317681) en vierentwintig uur per dag op internet (info@vodoz.nl). 

Joerik Grummel en Ronald van Veen.  

Laatste nieuws

Recent bekeken