Omschrijving

Hillegondastraat 4, een woning met veel mogelijkheden en potentie! 

Deze vrijstaande woning beschikt over baden en slapen op de begane grond. Met een ligging op loopafstand van het centrum van Klazienaveen kunt u hier perfect wonen. De ruime garage met zolderverdieping maken het geheel compleet.

Indeling

Hal/entree met toegang tot kelder, meterkast, slaapkamer en woonkamer. De kelder is geschikt als provisiekelder en hier is tevens de cv-ketel gesitueerd. De slaapkamer is in gebruik geweest als salonruimte, hier is een wateraansluiting aanwezig. 

De woonkamer is heerlijk licht en aansluitend vindt u de keuken. De keuken is voorzien van een simpele inbouwkeuken in lichte kleurstelling en is voorzien van een kookplaat en afzuigkap. 

De bijkeuken is tevens de achteringang van de woning. Vanuit de bijkeuken heeft u toegang tot het toilet (met fonteintje) en de badkamer. De badkamer is voorzien van een wastafel en inloopdouche.

Eerste verdieping

Overloop met toegang tot 2 slaapkamer en een opbergkast. Eén van de slaapkamers beschikt over veel opbergruimte achter knieschotten.

Tuin

De volledig bestrate achtertuin is gelegen op het Westen. In de tuin vindt u een grote vrijstaande garage, met zolderverdieping. De kavel is 375 m2 groot. De voortuin is voorzien van gras.

Bijzonderheden

Bijzonderheden:
-	Bouwjaar 1951.
-	De woning is grotendeels gerenoveerd, er zijn nog wel een aantal afwerkpunten. 
-	Fantastische ligging, op loopafstand van het centrum van Klazienaveen. 

Heeft deze woning uw interesse gewekt? Neem dan nu contact op met Vodoz makelaardij voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Er wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de vbo-voorwaarden.

Kenmerken