Omschrijving

Slapen en baden op de begane grond? Dubbele bewoning? Onderhoudsarme woning? Verrassend lage maandlasten?  Dat kan  allemaal in deze ruime vrijstaande woning wat staat op 1 van de mooiste plekjes in Nieuw-Dordrecht!!! U kunt bijna zo in het park wandelen vanuit uw achtertuin, alwaar een prachtig vrij uitzicht richting Emmen is. Emmen en Klazienaveen met veel winkelmogelijkheden liggen op 5 minuten evenals het Veenpark en de nieuwe vaarverbinding. Er zijn veel fiets- en wandelmogelijkheden in deze bosrijke omgeving

De woning is gebouwd in 1994/1995 en is volledig onderhoudsarm met kunststofkozijnen en onderhoudsarme boeidelen. Binnen proef je de landelijke sfeer.

Achter de woning is een dubbele garage gerealiseerd met toilet, welke volledig is onderkeldert maar.....  naast en boven de dubbele garage is een volledige woning, welke verhuurd is, hierdoor ontstaat een situatie met  lage maandlasten. De verhuur voldoet aan de eisen van de huisvestingsverordening van de gemeente Emmen in 2010.

Indeling

Hal/entree; toilet; meterkast; ruime slaapkamer met vaste wastafel; grote woonkamer met houtkachel en vloer v.v. een 8 cm dikke marmeren vloer; woonkeuken met landelijke eiken keuken met schouw en v.v. hoogwaardig apparatuur; bijkeuken met wasmachine aansluiting en binnendoor naar tweede woongedeelte; woonkamer met open keuken v.v. ruime inbouw inbouwkeuken met divers apparatuur; badkamer met douche, toilet en wasmachineaansluiting; slaapkamer.

Eerste verdieping

Ruime overloop met prachtige vide; master bedroom; badkamer in lichte kleurstelling met douche wastafel toilet en ligbad en hangcloset; studie/slaapkamer met doorgang naar een vierde, zeer ruime slaapkamerwaar ook de Cv ruimte zit (CV ketel is een in 2001 geheel gerenoveerde Nefit)

Bijzonderheden

Achter de woning staat een bijgebouw waar je u tegen zegt. het is gebouwd in dezelfde stijl als de woning.  Alle nutsvoorzieningen zijn hier aanwezig, zelfs een gescheiden gasmeter (tussenmeter). Binnen is een dubbele garage en de het hele gebouw is volledig onderkeldert (hoogte is ca. 2.2 m stahoogte). Kelder is via vaste trap te bereiken.

Naast de dubbele garage zit de ingang naar het woonverblijf met de volgende indeling: hal/entree; ruime woonkeuken met eenvoudig doch functioneel keukenblok en trapkast; badkamer met wastafel, toilet en douche.

Eerste verdieping:
Via vaste trap te bereiken; slaapkamer woonkamer van bijna 12 meter lang!!!!
Deze woning is momenteel verhuurd. Buitenom is een brandtrap voor de veiligheid gerealiseerd.

De woning staat op een kavel van  1465 m2 en is netjes onderhouden evenals de fraai aangelegde tuin waar eveneens nog een blokhut staat met waterbron en nutsvoorzieningen. Men heeft een vrijstelling voor wonen met werken aan huis (artikel 19)

Kortom er is zo veel te zien dat een bezichtiging van deze woning het juiste beeld schetst.

Eventuele woningruil bespreekbaabar. Vrijstaand woonhuis met paardenboxen en 8000 - 12000 vierkante meter grond, omgeving Emmen of Appalscha/Diever/Zorgvliet.

Kenmerken