Over ons

 

In 2002 richtte Joerik Grummel Vodoz Makelaardij Klazienaveen op. Hij vernoemde zijn bedrijf naar de straat waar hij een groot deel van zijn leven woonde en dus zijn eerste woningen zag: de Verlengde Oosterdiep OZ in Barger-Compascuum. Vodoz Makelaardij Klazienaveen startte voornamelijk met het huren en verhuren van woningen en op deze manier bouwde het woningbestand van het bedrijf zich uit. 

 

Een aantal jaren later besloot Joerik Grummel zijn diensten uit te breiden en ging een cursus taxatie volgen. Op de cursus ontmoette hij Ronald van Veen. Beide heren besloten na het succesvol afronden van de cursus te gaan samenwerken. Door de jaren heen is Vodoz Makelaardij Klazienaven een begrip in de regio geworden. Vodoz Makelaardij Klazienaveen heeft door de jaren heen plaats geboden aan stagaires. Na het succesvol afronden van de afstudeerscripties zijn Tessa Wehkamp en Daniëlle Peters het team komen versterken . Achter de schermen is, sinds enkele jaren, op administratef gebied Marjolein Harbers de grote steunpilaar. Op deze manier is Vodoz Makelaardij Klazienaveen in z'n huidige vorm ontstaan.  

 

Kantoorpand aan de rand van het centrum
In 2014 hebben Barger-Compascuumer Joerik Grummel en Weiteveener Ronald van Veen zich in een nieuw pand gevestigd. Aan de rand van het centrum van Klazienaveen, Zuidoost Drenthe, is Vodoz Makelaardij te vinden aan de Brugstraat 156. Het kantoorpand ligt op steenworp afstand van het winkelgebied aan de verbindingsweg met Emmen. Het pand wordt gedeeld met Van Bruggen Adviesgroep, waardoor de deur ieder moment van de werkweek wagenwijd geopend is.

Omgeving kent geen geheimen
Wanneer u uw woning wilt laten verkopen door een lokale speler bent u bij ons - streekgenoten Joerik Grummel en Ronald van Veen van Vodoz Makelaardij - op het juiste adres, met uw adres. De omgeving kent voor ons geen geheimen. Vanuit een persoonlijke benadering doen wij er alles aan uw woning verkopen, uw droomwoning aan te kopen of het taxeren van uw woning of pand. Kortom: wij helpen u graag rond het hele traject van verkoop, aankoop of taxatie van een woning. 

De deur van ons kantoorpand is altijd geopend om u te woord te staan. Verder zijn we natuurlijk te bereiken per telefoon (0591-317681) en vierentwintig uur per dag per mail (info@vodoz.nl). 
Volg ons ook op Facebook en Instagram