Taxatie

Als erkend NWWI-taxateur is Vodoz Makelaardij u graag van dienst bij taxaties. Het Nederlands Woning Waarde Instituut, het NWWI, keurt rapporten van woningtaxaties van aangesloten taxateurs zoals wij en ziet erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijke richtlijnen is opgesteld. Zo krijgen hypotheekverstrekkers, intermediairs en consumenten heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen. Een hypotheekverlener gebruikt het taxatierapport als basis om een lening te verstrekken.

De taxateurs van Vodoz Makelaardij staan ingeschreven in het register van het NRVT. Dat biedt u de zekerheid dat u te maken heeft met een deskundige taxateur. Onze taxatierapporten worden vergezeld door een fotopresentatie van het pand, een uittreksel van het Kadaster, evenals een kadastrale kaart, bodeminformatie en bestemmingsplan. In het taxatierapport vindt u alle belangrijke aspecten en natuurlijk ook de waarde van het object.

Bij de opname van een taxatie wordt onder meer gelet op ligging en grootte van de woning, de aanwezigheid en kwaliteit van voorzieningen (sanitair, keuken, verwarming en elektrische installaties), als ook de staat van onderhoud van apparatuur, leidingen, gevel, dak en de muren. Een taxatierapport is doorgaans binnen 3 werkdagen na opname gereed. Wilt u meer weten of heeft u snel een taxatie nodig, neem dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!

Vodoz Makelaardij.
Uw taxatiespecialist in de regio.

Maak een afspraak