Onze medewerkers

Wij stellen u graag aan ons voor, zodat u weet met wie u gaat samenwerken. Binnen Vodoz Makelaardij werken we met twee makelaars een commercieel medewerkster en een assistent makelaar.

   Ronald van Veen

Ronald van Veen

Makelaar - Taxateur
0591-317681

Ronald: geboren in 1969 – geboren in Hardenberg – woont sinds 1999 in Weiteveen.

Ik ben Ronald van Veen, getrouwd en heb 4 dochters. Na de MAVO heb ik rundveehouderij aan de Middelbare landbouwschool gestudeerd en na een jaar dienstplicht heb ik een paar jaar van alles en nog wat gedaan. Vervolgens ben ik in de bouw terecht gekomen en heb ik in de avonduren mijn makelaarsdiploma gehaald. Vanaf 2004 ben ik werkzaam in de makelaardij.

Mijn interesse in de makelaardij ontstond doordat ik mijn eerste woning kocht en in dat jaar heb ik mij aangemeld voor een thuisstudie. Na 5 jaar had ik het basisdiploma behaald. Tot 2004 deed ik hier niets mee. Tot ik de stap heb genomen en 2 jaar later had ik ook de praktijktoets en was ik gecertificeerd makelaar/taxateur.

Deze regio is uniek en heeft verschillende kanten, ik ben zelf in Nieuw Schoonebeek opgegroeid en woon sinds 1999 in Weiteveen. Het Bargerveen vind ik daarom 1 van de mooiste plekjes in deze regio, ook omdat ik het in de loop der jaren heb zien veranderen van turfwinning tot hoe het nu is.

  Daniëlle Peters

Daniëlle Peters

Assistent makelaar
0591-317681

Daniëlle: geboren in 1989 - geboren in Barger-Compascuum – wonend in Barger-Oosterveld.

Mijn naam is Daniëlle Peters. Ik ben opgegroeid aan de limietweg in Barger-Compascuum. Tijdens mijn jeugd was ik al vaak te vinden in Barger-Oosterveld waar ik dan ook sinds enkele jaren ben gaan samenwonen.

Na de HAVO ben ik gestart met de opleiding Management, Economie en Recht met de afstudeer richting Vastgoedmanagement. Omdat mijn interesse in woningen, het klussen/bouwen van woningen en de vastgoedmarkt altijd al groot is geweest heb ik tijdens mijn studie de stoute schoenen aangetrokken en gesolliciteerd bij Vodoz Makelaardij. Vervolgens heb ik ook mijn afstudeerscriptie bij Vodoz Makelaardij met goed gevolg mogen afronden. Na mijn afstuderen raakte de woningmarkt in een dip waarna ik de verzekeringsbranche ben ingegaan na het succesvol behalen van mijn Wwft schade diploma’s. De vastgoedmarkt is mij ook in deze tijd altijd blijven aantrekken en sinds enkele jaren ben ik dan ook weer terug op mijn oude vertrouwde plek.

Zuid-Oost Drenthe is voor mij echt thuiskomen. De rust en ruimte maar ook vooral de gezelligheid van de dorpen en het verenigingsleven spreken mij enorm aan.

 Tessa Wehkamp

Tessa Wehkamp

Commercieel medewerkster
0591317681 0591317681

Tessa: geboren in 1994 – geboren in Zwartemeer – woont sinds 2015 in Barger-Oosterveld.

Mijn naam is Tessa Wehkamp. Ik ben geboren aan de Kamerlingswijk in Zwartemeer en hier heb ik tot mijn 21e gewoond. Op mijn 21e ben ik gaan samenwonen in Barger-Oosterveld. Wij hebben samen 2 kinderen. Wij zijn gestart in een 2-onder-1 kapwoning aan de Traden en wonen sinds begin 2018 in een vrijstaande woning aan de Splitting.

Al tijdens het afronden van mijn HBO-studie Commerciële Economie ging ik bij Vodoz makelaardij aan de slag als commercieel medewerkster. De woningbranche heeft mij altijd aangetrokken, omdat woningen, bouwstijlen en inrichtingen enorm van elkaar kunnen verschillen. Binnen Vodoz richt ik mij vooral op de verkoop van woningen en de commerciële kant. Hierin kan ik mijn studie en interesses goed met elkaar combineren.

Afreizen naar een ‘grote’ stad vind ik heel erg leuk voor een weekje, maar ik verlang altijd terug naar de rust van thuis. Geen files, gigantische mensenmenigtes en rust en ruimte spreken mij enorm aan. Ik zou niet anders willen!