Beschrijving

Wauw! Deze 2-onder-1 kap woning in Barger-Compascuum staat nu bij ons in de verkoop!

Linksaf op de dam en dan het eerste straatje rechts: je woont op loopafstand van alle voorzieningen die het dorp te bieden heeft! De voorzieningen bestaan o.a. uit een supermarkt, slagerij, bakkerij, kapsalon, fysiotherapeut, dokter, basisschool en sportverenigingen. De woning staat in een rustige straat.

De huidige eigenaren hebben de woning eind 2015 gekocht. Sindsdien is de woning grondig gerenoveerd. Zo is de bedrading vernieuwd, is er een nieuwe badkamer en toilet geplaatst en zijn alle muren opnieuw gestukt en afgewerkt. Alle slaapkamers zijn in 2020 voorzien van rolluiken. Dit is een woning in de categorie: inpakken en verhuizen!

Indeling

Hal/entree met toegang tot meterkast, toilet, trapkast en keuken. 

De open keuken is voorzien van een inbouwkeuken in neutrale kleurstelling. De keuken beschikt o.a. over een koelkast, combi-magnetron en vaatwasser. Aansluitend is de woonkamer gelegen. 

Vanuit de keuken bereikt u een zeer ruime bijkeuken. In de bijkeuken zijn de witgoedaansluitingen aanwezig. Tevens vind u hier de cv-ketel. De bijkeuken geeft toegang tot de achtertuin.

Eerste verdieping

Overloop met toegang tot 3 slaapkamers (waarvan 1 met grote inbouwkast) en een badkamer. De badkamer is aanzienlijk vergroot en voorzien van een ruime inloopdouche, wastafelmeubel en 2e toilet.

Tuin

De achtertuin is gelegen op het Noorden. Doordat de tuin ca. 20 meter diep is kun je zowel de zon als de schaduw opzoeken. In de tuin wisselen bestrating en groen elkaar af. Het geheel is onderhoudsvriendelijk aangelegd.

Bijzonderheden

-	Bouwjaar 1958, verbouwing eind 2015/begin 2016.
-	Gehele woning is voorzien van dubbele beglazing.
-	Alle slaapkamers zijn in 2020 voorzien van rolluiken.
-	Het dak is geïsoleerd.
-	De woning word verwarmd middels een Remeha Calenta cv-ketel met bouwjaar 2011 (eigendom).

Uw toekomstige woning gevonden? Neem dan nu contact op met Vodoz makelaardij voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Er wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de vbo-voorwaarden.

Kenmerken