Beschrijving

Starters en doorstromers opgelet! Deze leuke 2-onder-1 kap woning in Barger-Compascuum staat nu in de verkoop bij Vodoz makelaardij.

Al langere tijd op zoek naar een woning? Kom dan eens kijken aan de Pastoor Vroomstraat 9! De woning is snel aanvaardbaar en gelegen op een perceel van 426 m2 nabij de dorpskern van Barger-Compascuum. Het dorp Barger-Compascuum heeft ca. 1400 inwoners en is centraal gelegen ten opzichte van Emmen en Klazienaveen. Je vindt in het dorp zelf o.a. een basisschool, kinderopvang en supermarkt.
 
De vrijstaande schuur is een groot pluspunt van deze woning! De schuur is een voormalige paardenstal en is desgewenst weer als zodanig in gebruik te nemen. Heeft deze woning uw interesse gewekt? Lees dan snel verder!

Indeling

Hal/entree met meterkast, trapkast en toegang naar de keuken. 

Keuken met aansluitend een half-open woonkamer. De keuken is voorzien van een inbouwkeuken met diverse apparatuur, waaronder een oven met fornuis, afzuigkap en koelkast. Vanuit de keuken bereikt u een bijkeuken, welke is voorzien van een extra keukenblok met veel opbergruimte en aansluitingen voor wasmachine- en wasdroger. Aan de achterzijde van de woning is een tuinkamer gelegen met aansluitend een overkapping en toegang tot een klein schuurtje.

Eerste verdieping

Overloop met toegang tot 4 slaapkamers en een badkamer. De 2 grootste slaapkamers zijn voorzien van vaste kasten.
De badkamer is eenvoudig uitgevoerd met een douche en wastafel.

Tuin

De voortuin is bestraat en er is een ruim oprij-pad aanwezig. Hier is plaats voor meerdere auto’s. Achter het huis is een ruime schuur van 6.45 X 5.40m met een vliering gebouwd. De schuur heeft een betonvloer. Achter de schuur vindt u nog een stuk ‘groene’ tuin.

Bijzonderheden

-	Bouwjaar 1958;
-	De woning wordt verwarmd middels een ATAG cv-ketel met bouwjaar 2017 (huur).
-	Momenteel is de woning niet bewoond. 

Een bezichtiging plannen? Neem dan nu contact op met Vodoz makelaardij voor het maken van een afspraak!

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Er wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de vbo-voorwaarden.

Kenmerken