Beschrijving

Prijsverlaging:

Aan de albatrosstaat in Emmen staat deze geschakelde bungalow met tal van mogelijkheden. De bungalow is gelegen aan een doodlopende weg op het bedrijventerrein ‘Bargermeer-Noord’ op een perceel van 555m2.  Zeer geschikt voor verhuur, bedrijf aan huis of particuliere bewoning.

De bestemming is bedrijfswoning, wel is er schriftelijke toestemming van de gemeente Emmen om het pand particulier te kunnen en mogen bewonen!

Indeling

U komt binnen in de hal, hier vindt u de meterkast, garderobe-nis en het toilet. Vanuit de hal komt u in de keuken. Deze is voorzien van een inbouwkeuken met koelkast, inductiekookplaat en combi-oven. De keuken biedt toegang tot de tuin.
Vanuit de keuken is de woonkamer te bereiken. Door de grote ramen in de voor en achtergevel is de woonkamer erg licht. 
Via de hal zijn drie slaapkamers en de badkamer bereikbaar. De slaapkamer aan de achterzijde biedt tevens toegang tot de tuin. 
De badkamer is voorzien van een ligbad, wastafel en douchecabine.

Tuin

De tuin is gelegen op het zuiden. In de tuin bevindt zich een houten schuur met volière. De tuin is tevens voorzien van een vijver partij.

Bijzonderheden

-	Bouwjaar: 1971
-	Deels voorzien van kunststof kozijnen en deels houten kozijnen met dubbele beglazing, deels horren aanwezig.
-	CV-ketel van het merk Remeha van het bouwjaar 2010.
-	Aan een doodlopende weg gelegen op het bedrijventerrein ‘Bargermeer-Noord’.
-	De woning aan aangemerkt als bedrijfswoning.
-	Op 10 minuten fietsafstand van het winkelcentrum van Angelslo, en op 11 minuten van het centrum van Emmen.

De bestemming is bedrijfswoning, wel is er schriftelijke toestemming van de gemeente Emmen om het pand particulier te kunnen en mogen bewonen!
Voor financiering is het niet mogelijk om dit 100% te financieren via een bank, veelal is financiering tot 80% van de koopsom mogelijk. 
Check vooraf uw mogelijkheden bij uw hypotheekadviseur.

Een bezichtiging plannen? Neem dan contact op met Vodoz makelaardij voor het plannen van een afspraak.  

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Er wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de vbo-voorwaarden.

Kenmerken