Beschrijving

Een ideale woning! Op een rustige locatie in Emmerhout staat deze ruime woning. De woning beschikt over 102 m2 woonoppervlakte en is gelegen op een perceel van 255 m2. 

De ligging is zeer gunstig in een verkeersarm erf met veel groen en op fietsafstand van het centrum van Emmerhout. Ook het centrum van Emmen is op slechts 10 minuten fietsafstand te bereiken. In de directe omgeving vind u daarnaast onder andere openbaar vervoer, scholen en een prachtig bos.

Indeling

Hal/entree met toegang tot toilet, meterkast en keuken. De keuken is voorzien van een inbouwkeuken met diverse apparatuur, waaronder een vaatwasser, kookplaat, koelvriescombinatie en oven. Aansluitend is er een ruime doorzon-woonkamer. 

Vanuit de keuken heeft u toegang tot de overkapping in de achtertuin.

Eerste verdieping

Overloop met toegang tot cv-ruimte, badkamer en 3 slaapkamers, waarvan 1 met grote inbouw-kastenwand. 
In de cv-ruimte is ruimte voor de witgoedopstelling. De badkamer beschikt over een doucheruimte, 2e toilet en wastafel.

Tuin

De woning beschikt over een voor en achter tuin. De ruime achtertuin met overkapping en een berging is tevens via een achterom bereikbaar. De berging is ca. 10 m2 groot. In de tuin wisselen groen en bestrating elkaar af. Er is voldoende openbare parkeerruimte aan de voorzijde van de woning.

Bijzonderheden

-	Bouwjaar 1968;
-	Gehele woning voorzien van dubbel glas;
-	De woning wordt verwarmd middels een Nefit Ecomline cv-ketel met bouwjaar 2001;
-	De woning is in mei 2022 grotendeels opnieuw gestukt en geschilderd;
-	Het dak is geïsoleerd; 
-	Voldoende openbare parkeerruimte aan de voorzijde.
-      Aanvaarding per direct. 

Een bezichtiging plannen? Neem dan nu contact op met Vodoz makelaardij voor het maken van een afspraak!

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Er wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de vbo-voorwaarden.

Kenmerken