Beschrijving

Op zoek naar een ruime, jonge en gezinsvriendelijke 2-onder-1 kap woning in Klazienaveen? Plan dan snel een bezichtiging in bij deze woning aan de Borkerstraat 11! 

Deze 2-onder-1 kap woning met aangebouwde garage is gelegen in een kleinschalige, kindvriendelijke woonwijk met speeltuin op loopafstand. De ligging is rustig aangezien het een straat betreft met veelal bestemmingsverkeer. Voorzieningen zoals winkels, scholen, sportverenigingen en het natuurgebied ‘Bargerveen’ zijn gelegen op fietsafstand.

Indeling

Entree/hal met toegang tot toilet, meterkast, keuken en garage. 

De garage is momenteel in gebruik als opbergruimte/bijkeuken, maar is uitstekend geschikt om te gaan gebruiken als slaapkamer op de begane grond. De oppervlakte van de garage bestaat uit maar liefst 20 m2. Er is dus ruimte genoeg aanwezig om hier ook een badkamer te realiseren!

De keuken is voorzien van een nette inbouwkeuken met apothekerskast en diverse apparatuur, waaronder een combi-magnetron, koelkast en vaatwasser. Vanuit de open keuken is de ruime woonkamer bereikbaar. De woonkamer is een heerlijke ruimte welke middels een schuifpui toegang geeft tot de achtertuin.

Eerste verdieping

Ruime overloop met toegang tot 3 slaapkamers en een badkamer. De badkamer is voorzien van een hoekdouche, ligbad, wastafel en 2e toilet.

Tweede verdieping

De 2e verdieping is per vaste trap bereikbaar. Deze ruimte is momenteel in gebruik als bergruimte, maar is ook uitstekend geschikt om te gebruiken als extra slaapkamer. Op de 2e verdieping zijn de cv-ketel en witgoedaansluitingen aanwezig.

LET OP: De tweede verdieping is niet meegenomen in de m2 gebruiksoppervlakte wonen omdat er op deze verdieping geen daglicht aanwezig is. Volgens de richtlijnen mag deze ruimte niet als gebruiksoppervlakte worden gerekend. De ruimte is echter wel te gebruiken als slaapkamer. Wanneer u een dakraam zou plaatsen met voldoende daglicht toetreden valt de ruimte onder gebruiksoppervlakte wonen.

Tuin

In de achtertuin wisselen bestrating en groen elkaar af. Het terras is direct aan de schuifpui gelegen en is voorzien van een zonnescherm. Achterin de tuin vind u een tuinhuisje. De voortuin is onderhoudsarm aangelegd en er is ruimte voor 2 auto’s op de oprit.

Bijzonderheden

-	Bouwjaar 2006.
-	Voorzien van houten kozijnen met dubbel glas.
-	De woning word verwarmd middels een Intergas cv-ketel met bouwjaar 2006.
-	Goed geïsoleerd, energielabel A.

Heeft deze woning uw interesse gewekt? Bel, mail of whatsapp ons om een afspraak in te plannen voor een bezichtiging!

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Er wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de VBO voorwaarden.

Kenmerken