Beschrijving

WIJ PLANNEN GEEN BEZICHTIGINGEN MEER IN BIJ DIT APPARTEMENT.

Op zoek naar een super ruim appartement in hartje Klazienaveen? Kom dan eens kijken aan de Jhr. MWC. De Jongestraat 14! 

Dit appartement is gelegen aan de rand van het centrum en heeft voldoende parkeergelegenheid naast de deur. Parkeren in Klazienaveen is gratis! Vanuit het appartement stap je zo de gezellige winkelstraat in. Klazienaveen kent een ruim aanbod met leuke winkels en een vijftal supermarkten. Het appartement heeft maar liefst 5 slaapkamers en is daardoor voor meerdere doelgroepen geschikt!

Indeling

Trapopgang naar de 1e verdieping.

1e verdieping: Via de trapopgang bereikt u de 1e verdieping. Een lange, centrale hal geeft toegang tot elk vertrek in de woning.

Er zijn 5 slaapkamers aanwezig, 2 hiervan zijn voorzien van vaste kasten. Eén van de slaapkamers geeft middels een tuindeur toegang tot een klein balkon.

De badkamer is voorzien van een ligbad met douche, wastafelmeubel met dubbele wastafel en een designradiator. Naast de badkamer is de cv-ruimte gelegen. Hier hangt de cv-ketel en komen alle leidingen van de beneden- en bovenverdieping samen.

De toiletruimte is voorzien van een toilet, urinoir en wastafel.

Aan de voorzijde van de woning vindt u de woonkamer en aansluitend de half-open keuken. De keuken is voorzien van een inbouwkeuken met diverse apparatuur, waaronder een koelkast en fornuis.

Bijzonderheden

-	Bouwjaar 1950;
-	De meterkast en cv-ketel (2021 vervangen) zijn gedeeld met het eetcafé op de benedenverdieping;
-	Grotendeels kunststof kozijnen met dubbele beglazing;
-	Veel ramen zijn voorzien van rolluiken, handbediend.
-	Er is geen lift aanwezig! 
-	Klazienaveen kent veel voorzieningen met o.a. (sport)verenigingen, apotheek, huisarts, etc. 

Een bezichtiging plannen? Neem dan nu contact op met Vodoz makelaardij voor het maken van een afspraak!

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Er wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de vbo-voorwaarden.

Kenmerken