Beschrijving

Starter op de woningmarkt? Of wilt u uw vrijstaande woning verruilen voor een woning met wat minder ruimte? Kom dan zeker eens kijken bij deze tussenwoning aan de Kleine Beer 10 te Klazienaveen.
De woning is gelegen op loopafstand van het bruisende centrum van Klazienaveen.

Indeling

U komt binnen in de hal. Hier bevinden zich de meterkast, het toilet, de trapopgang en de trapkast. Daarna komt u in de keuken. De keuken is voorzien van een inbouwkeuken met gaskookplaat. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de berging.  De berging is voorzien van witgoed aansluitingen en de cv ketel. 
Vanuit de keuken komt u in de doorzon woonkamer.

Eerste verdieping

De overloop biedt toegang aan 4 slaapkamers en de badkamer. De badkamer beschikt over een douche en vaste wastafel.

Tuin

De tuin is gelegen op het zuiden. Achter de woning is een overkapping aanwezig. Aan het einde van het perceel vindt u de stenen berging. Achter het perceel loopt een mandelig pad.

Bijzonderheden

-   Bouwjaar: 1965
-   De woning wordt verwarmd middels een Intergas cv ketel van 2017.
-   De woning is voorzien van dak en gevel isolatie. 
-   Houten kozijnen beneden voorzien van dubbele beglazing.
-   De woning beschikt over 4 slaapkamers.
-   Gelegen op loopafstand van het centrum van Klazienaveen.

Uw toekomstige woning gevonden? Neem dan nu contact op met Vodoz makelaardij voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Er wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de vbo-voorwaarden.

Kenmerken