Beschrijving

BEZICHTIGINGSSTOP! VANWEGE DE GROTE HOEVEELHEID AANVRAGEN, PLANNEN WIJ GEEN NIEUWE BEZICHTIGINGEN MEER IN!

Aan de rand van Klazienaveen gelegen 2-onder-1 kap woning op een landelijke locatie! Landelijk en betaalbaar wonen en ook nog een slaap- en badkamer op de begane grond, wie wil dat nu niet?

De woning is uitgebouwd, waarmee een slaap- en badkamer op de begane grond zijn gecreëerd. In de tuin staat een ruime garage met carport. Natuurgebied ‘het Bargerveen’ is gelegen op slechts 500 meter afstand en daar is ruimte in overvloed! Meerdere fiets- en wandelgebieden zijn te vinden binnen één kilometertje afstand.

Indeling

Ruime hal/entree met toegang tot de slaapkamer met vaste kastenwand en rolluik, badkamer met ligbad en wastafelmeubel en daarnaast het toilet. 

De keuken is toegankelijk vanuit de hal. Deze is voorzien van een L-vorm inbouwkeuken met apparatuur. In de keuken is daarnaast ruimte voor een eettafel en er is voldoende bergruimte aanwezig in de kelderkast en kelder. 

De keuken is half-open en geeft toegang tot de woonkamer. De woonkamer is geheel voorzien van rolluiken. De woonkamer geeft toegang tot de oorspronkelijke entree van de woning, welke nu in gebruik is als opslagruimte.

Eerste verdieping

Vanuit de keuken is de trap naar de 1e verdieping bereikbaar. Op de eerste verdieping is 1 slaapkamer gelegen met bergruimte.

Tuin

Er zijn veel mogelijkheden voor deze tuin van maar liefst 55 meter diep! Het begin is alvast gemaakt: de ruime, stenen garage met carport. De overige ruimte is nog beschikbaar om helemaal naar eigen smaak in te vullen.

Bijzonderheden

-	Bouwjaar 1935;
-	Voorzien van houten kozijnen, grotendeels met dubbele beglazing;
-	De woning wordt verwarmd middels een Intergas cv-ketel met bouwjaar 2002 (eigendom);
-	Er moet rekening worden gehouden met een aantal klusjes in- en om de woning, zie hiervoor ook de vragenlijst in de verkoopbrochure.

Een bezichtiging plannen? Neem dan nu contact op met Vodoz makelaardij voor het maken van een afspraak!

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Er wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de vbo-voorwaarden.

Kenmerken