Beschrijving

Starters en gezinnen opgelet! Deze tussenwoning is gelegen op een fijne locatie en heeft u veel te bieden. De woning beschikt o.a. over een vaste trap naar de zolderverdieping en maar liefst 4 slaapkamers op de 1e verdieping. Het vernieuwde en veelzijdige dorpscentrum van Nieuw-Amsterdam is gelegen op loop-/fietsafstand en ook diverse voorzieningen vind u in de directe omgeving. Basisschool OBS ‘de Bascule’ is op loopafstand (2 minuutjes) gelegen en ook vind u in de directe omgeving speelvelden en speeltuintjes. 

Heeft deze woning uw interesse gewekt? Lees dan snel verder en plan een afspraak met ons in voor een bezichtiging!

Indeling

Hal/entree met toegang tot meterkast, toilet, trapkast en woonkamer. De doorzonwoonkamer geeft toegang tot de keuken. De keuken is voorzien van een inbouwkeuken met diverse apparatuur.

De bijkeuken is bereikbaar vanuit de keuken. Hier vindt u de witgoedaansluitingen en de toegang tot de achtertuin.

Eerste verdieping

Overloop met toegang naar 4 slaapkamers en een badkamer. De badkamer is eenvoudig ingericht met een douche en wastafel.

Tweede verdieping

Via vaste trap bereikbare zolderverdieping. De zolder is volledig afgewerkt en geïsoleerd. Momenteel is deze ruimte in gebruik als speelkamer.

Tuin

Onderhoudsarme, volledig bestraatte tuin gelegen op het Zuid-Oosten. In de tuin staat een houten tuinhuis van 2,75 X 2.75 meter groot en u heeft toegang tot een stenen schuur van ca. 6 m2 groot.

Bijzonderheden

-	Bouwjaar 1973.
-	Grotendeels voorzien van kunststof kozijnen.
-	De woning word verwarmd middels een Intergas cv-ketel met bouwjaar 2012 (eigendom). 
-	Aangebouwde overkapping van 4 X 4.50 meter groot.
-	Veelzijdig dorpscentrum en basisschool op loopafstand.

 Is deze woning iets voor u? Neem dan nu contact op met Vodoz Makelaardij voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Er wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de vbo-voorwaarden.

Kenmerken