Te koop: Kamerlingswijk WZ 1B, 7894 AK Zwartemeer

€ 299.500,- v.o.n.

Beschrijving

Zeer energiezuinig nieuwbouw, nu in prijs verlaagd!

Door de goede isolatie, warmtepomp voor verwarming i.c.m. zonnepanelen zeer lage maandlasten voor energie.

Baden en slapen op de begane grond, duurzaam gebouwd en ook nog zeer energiezuinig!

Er worden 3 nieuwe grondgebonden woningen gebouwd in het voormalige horecapand Café De Nachdwacht in Zwartemeer.
De woningen zijn op de hoek gelegen, op korte afstand van het centrum van Zwartemeer, uitvalsweg naar rijksweg A37 met verbinding naar Emmen, Zwolle en Duitsland. Tevens is het bijzondere natuurgebied Bargerveen - Veenland (natura 2000) in de directe omgeving gelegen.

Deze tussenwoning (1B) gelegen tussen de nieuwbouwwoningen en het hoofdgebouw en heeft een fijn perceel. Er is ruimte voor een zonnig terras op het westen en de mogelijkheid om een extra berging eventueel direct aan de woning als uitbouw op eigen terrein te realiseren. Aan de achterkant van de tuin heeft de woning een eigen entree/uitgang naar een gezamenlijke gang zodat de tuin met fietsen en containers goed te bereiken is.

Alle nieuw te bouwen woningen hebben op de begane grond een lichte woonkamer met open keuken. Een slaapkamer en badkamer ontbreken op de begane grond uiteraard niet. Door deze voorzieningen zijn de woningen voor zeer veel doelgroepen geschikt.
De woningen worden uiteraard volgens de nieuwste voorschriften gebouwd, zeer goede isolatiewaarden, gasloos en voorzien van warmtepomp en zonnepanelen.
Parkeren direct voor de eigen woning is mogelijk.

Indeling

Hal/entree met meterkast, toilet en badkamer.
Slaapkamer op de begane grond.
Bijkeuken met witgoedaansluitingen en achter-entree.
Ruime woonkamer met open keuken met toegang tot terras via dubbele tuindeuren.

Eerste verdieping

Overloop met toegang tot 2 slaapkamers.

Tuin

-Aansluitkosten zijn voor u als koper en moet u zelf regelen.

Zwartemeer
Zwartemeer is een dorp in de Nederlandse provincie Drenthe en is gelegen in de Gemeente Emmen. Zwartemeer is een grensdorp en grenst aan de Duitse plaats Schöningsdorf. Het dorp kent ca. 3.000 inwoners.
Het dorp kent verschillende voorzieningen als een supermarkt, huisarts, apotheek, basisscholen, kinderopvang en verschillende sportverenigingen.
Zwartemeer is erg in trek bij natuurliefhebbers. Natuurgebied ‘het Bargerveen’ is namelijk aan de rand van het dorp gelegen. Prachtige loop- en fietsroutes lopen door het dorp richting het natuurgebied, Duitsland en Rundedal én wat is leuker dan even te stoppen voor koffie met gebak in de plaatselijke theetuin?

Bargerveen - Veenland
Het natuurgebied Bargerveen - Veenland (natura 2000) - het grootste hoogveenrestant van Nederland – is in de directe omgeving gelegen. Het is een zeer bijzonder restant van het ooit 300.000 hectare grote Boertangermoeras waar het veen weer leeft. Net als bijna 300 vogelsoorten, zo’n 40 soorten libellen, 30 soorten dagvlinders en bijna 900 nachtvlindersoorten. Je komt er ook adders en vleesetende planten tegen. De stilte is oorverdovend, de leegte on-Nederlands. Hier is het heerlijk fietsen, wandelen, spelen, ontdekken en vooral tot rust komen en je laten verwonderen door de stilte, planten en dieren en natuurpracht.

Wilt u weten welke opties er allemaal mogelijk zijn en wat de kosten daarvan zijn? Wij kunnen hierover uw vragen beantwoorden.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Er wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de vbo-voorwaarden.

Bijzonderheden

Nieuwbouwproject in Zwartemeer.
Nieuw, baden en slapen op de begane grond en energiezuinig!
Er worden 3 nieuwe grondgebonden woningen gebouwd in het voormalige horecapand Café De Nachdwacht in Zwartemeer. De woningen zijn op de hoek gelegen, op korte afstand van het centrum van Zwartemeer, uitvalsweg naar rijksweg A37 met verbinding naar Emmen, Zwolle en Duitsland. Tevens is het bijzondere natuurgebied Bargerveen - Veenland (natura 2000) in de directe omgeving gelegen.
De hoekwoning (1D) heeft een ruim perceel met extra tuin aan de zijkant zodat u om de woning heen kunt. Er is ruimte voor een zonnig terras op het westen en de mogelijkheid om een extra berging op eigen terrein te realiseren.
De tussenwoning (1C) is gelegen op een ruim perceel met. Er is ruimte voor een zonnig terras op het westen en de mogelijkheid om een extra berging eventueel direct aan de woning als uitbouw op eigen terrein te realiseren. Aan de achterkant van de tuin heeft de woning een eigen entree/uitgang naar een gezamenlijke gang zodat de tuin met fietsen en containers goed te bereiken is.
De tussenwoning (1B) gelegen tussen de nieuwbouwwoningen en het hoofdgebouw en heeft een fijn perceel. Er is ruimte voor een zonnig terras op het westen en de mogelijkheid om een extra berging eventueel direct aan de woning als uitbouw op eigen terrein te realiseren. Aan de achterkant van de tuin heeft de woning een eigen entree/uitgang naar een gezamenlijke gang zodat de tuin met fietsen en containers goed te bereiken is.
Alle woningen hebben op de begane grond een lichte woonkamer met open keuken. Een slaapkamer en badkamer ontbreken op de begane grond uiteraard niet. Door deze voorzieningen zijn de woningen voor zeer veel doelgroepen geschikt.
De woningen worden uiteraard volgens de nieuwste voorschriften gebouwd, zeer goede isolatiewaarden, gasloos en voorzien van warmtepomp en zonnepanelen.
Parkeren direct voor de eigen woning is mogelijk.

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05785
Vraagprijs € 299.500,- v.o.n.
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Woensdag 8 maart 2023
Laatste wijziging Woensdag 26 april 2023
Bouw
Type object Woonhuis, eengezinswoning, tussenwoning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 2023
Dakbedekking Dakpannen
Type dak Zadeldak
Isolatievormen Dakisolatie
Dubbel glas
Muurisolatie
Vloerisolatie
Volledig geïsoleerd
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 195 m²
Woonoppervlakte 114 m²
Inhoud 421 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 2
Aantal kamers 4 (waarvan 3 slaapkamers)
Aantal badkamers 1 (en 1 apart toilet)
Locatie
Ligging Aan rustige weg
Dichtbij openbaar vervoer
In centrum
Nabij school
Nabij snelweg
Kadastrale gegevens
Emmen M 560 Emmen M 560
Perceeloppervlakte 195 m²
Omvang Deel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond
Neem contact met mij op

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen