Marjolein Harbers

Marjolein Harbers Administratief medewerkster

Marjolein: Geboren in 1969- geboren in Emmen- woont in Barger-Compascuum.

Mijn naam is Marjolein Harbers en ik werk net 5 jaar bij Vodoz.Getrouwd met Johan, 3 kinderen en een hond Kyra. Wij hebben een eigen melkveebedrijf met 120 melkkoeien en bijbehorend jongvee. 

Thuis doe ik de boekhouding en 5 jaar geleden zocht Vodoz iemand om daar de boekhouding te gaan doen. Ze kwamen er zelf niet meer aan toe. Ronald kent mijn man (oude buurjongens) en zo kwam het balletje aan het rollen.

Ik doe voornamelijk de boekhouding, facturering en hand- en spandienstjes voor de collega’s. Je kan mij ook wel eens aan de telefoon krijgen.

Het leuke aan dit werk is dat je mooie overzichten krijgt waarin je zo kan zien wat goed gaat en waar wat bijgeschaafd moet worden. Een druk op de knop en je hebt een mooi overzicht van bepaalde kosten.  En soms moet je puzzelen. De programma’s van tegenwoordig vullen heel veel automatisch in en soms gaat dat wel eens fout. En dan moet je van alles uitzoeken en weer op de goede plek zetten. Vodoz heeft een kleine boekhouding, thuis is die wel wat ingewikkelder.

Mijn collega’s zijn heel gezellig en ik mag met mijn dagen wat heen en weer schuiven als er bijvoorbeeld wat op de boerderij is dan kan ik op een andere dag gaan werken. Dat is wel erg fijn.

En nu nog de vraag of ik hobby’s heb...

Door de drukte van het gezin, boerderij, lukt het me niet altijd om te hobbyen. Zo ligt er al heel lang macramé op de kast.Mijn interesse ligt bij het spirituele, edelstenen, reiki, access consciousness (healing) en volg daar cursussen in. Erg leuk om te doen en heerlijk ontspannen