Wie zijn wij

Vodoz Makelaardij is u graag van dienst bij de verkoop van uw huidige woning en de aankoop van een nieuwe woning. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het taxeren van woningen. Naast Klazienaveen zijn wij ook actief in de omliggende dorpen zoals, Weiteveen, Zwartemeer, Nieuw-Dordrecht, Barger-Compascuum, Barger-Oosterveld, Schoonebeek, Nieuw-Schoonebeek, Erica, Emmer-Compascuum en in de wijken van Emmen.

Goed om te weten is bovendien dat wij ons pand aan de Brugstraat 156 met de Van Bruggen Adviesgroep delen. Daardoor is een brede kennis en deskundig advies op het gebeid van financiële dienstverlening dichtbij en werken wij met korte lijnen naar de klant.

Kortom: heeft u plannen om een huis te kopen, uw huis te verkopen of wilt u zich oriënteren wat uw mogelijkheden zijn? Loop dan eens bij ons binnen. Een mailtje sturen met uw vraag kan natuurlijk ook naar: info@vodoz.nl of bel: 0591 - 317681. Wij zijn ook per WhatsApp te bereiken: 06-82471192. Neem alvast een kijkje op onze Facebook, Instragram en Twitter pagina of op onze geheel vernieuwde website.

‘Vodoz Makelaardij is een zeer goede en professionele makelaar. Zij doen er alles aan om de service te bieden die het beste bij jou past en hebben de marktennis die daarbij hoort’
- Funda recensie, verkoper.

Medewerkers


Vodoz Makelaardij

Vodoz Makelaardij

Brugstraat 156 7891 AV Klazienaveen