Ronald van Veen

Ronald van Veen Makelaar - Taxateur

Ronald: geboren in 1969 – geboren in Hardenberg – woont sinds 1999 in Weiteveen.

Mijn naam is Ronald van Veen en ik woon in Weiteveen samen met mijn vrouw en 4 dochters. Ik ben geboren in Slagharen en opgegroeid in Nieuwe Schoonebeek. Ik vind het leuk om te klussen, werken in de tuin en voetbal te kijken. Ook wandel en fiets ik graag en dit doe ik vooral op vakanties en weekendjes weg.

Ik ben niet gelijk terechtgekomen in de vastgoedwereld, na de MAVO heb ik namelijk rundveehouderij gestudeerd en na een jaar dienstplicht heb ik van alles en nog wat gedaan. Vervolgens ben ik in de bouw terecht gekomen en heb ik in de avonduren mijn makelaarsdiploma gehaald. Vanaf 2004 ben ik al werkzaam in de makelaardij en in 2006 ben ik met veel plezier begonnen als mede-eigenaar bij Vodoz.

In mijn rol als mede-eigenaar doe ik van alles, maar meestal ben ik bezig met het taxeren en verkopen van woningen. Het leuke aan mijn werk vind ik het ontmoeten van verschillende mensen en het aanhoren van veel levensverhalen. Ook vind ik het fijn dat het werk altijd in de buurt is. Wat voor mij Vodoz speciaal maakt is dat het team zo kleinschalig is en dit is dan ook de reden waarom wij elkaar goed kennen en zo weet je precies wat je aan elkaar hebt.