Daniëlle Peters

Daniëlle Peters Makelaar - Taxateur

Daniëlle: geboren in 1989 - geboren in Barger-Compascuum – wonend in Barger-Oosterveld.

Mijn naam is Daniëlle Peters. Ik ben opgegroeid aan de limietweg in Barger-Compascuum. Tijdens mijn jeugd was ik al vaak te vinden in Barger-Oosterveld waar ik dan ook sinds enkele jaren ben gaan samenwonen.

Na de HAVO ben ik gestart met de opleiding Management, Economie en Recht met de afstudeer richting Vastgoedmanagement. Omdat mijn interesse in woningen, het klussen/bouwen van woningen en de vastgoedmarkt altijd al groot is geweest heb ik tijdens mijn studie de stoute schoenen aangetrokken en gesolliciteerd bij Vodoz Makelaardij. Vervolgens heb ik ook mijn afstudeerscriptie bij Vodoz Makelaardij met goed gevolg mogen afronden. Na mijn afstuderen raakte de woningmarkt in een dip waarna ik de verzekeringsbranche ben ingegaan na het succesvol behalen van mijn Wwft schade diploma’s. De vastgoedmarkt is mij ook in deze tijd altijd blijven aantrekken en sinds enkele jaren ben ik dan ook weer terug op mijn oude vertrouwde plek.

Zuid-Oost Drenthe is voor mij echt thuiskomen. De rust en ruimte maar ook vooral de gezelligheid van de dorpen en het verenigingsleven spreken mij enorm aan.