Daniëlle Peters

Daniëlle Peters Makelaar - Taxateur

Daniëlle: geboren in 1989 - geboren in Barger-Compascuum – wonend in Barger-Oosterveld. 

Mijn naam is Daniëlle Peters en ik ben opgegroeid aan de limietweg in Barger-compascuum.

Mijn reis in de vastgoedwereld is begonnen na de HAVO, ik besloot namelijk om management, Economie en Recht te gaan studeren met de afstudeer richting vastgoedmanagement. Tijdens mijn studie was ik al werkzaam bij Vodoz op mijn vrije dagen en in de vakanties, alleen door de crisis op de woningmarkt ben ik vanaf 2012 de verzekeringen ingegaan. Met veel enthousiasme kon ik in 2018 weer terugkeren bij Vodoz en werk ik hier tot op heden met veel plezier.

Sinds 2020 mag ik mezelf Makelaar en Taxateur noemen en doe ik binnen kantoor verschillende werkzaamheden bij Vodoz. Ik houd me bezig met het verkopen van woningen, taxeren van woningen, maar ook met wat administratie, marketing en promotie. Het leuke aan dit werk vind ik het contact met mensen, aangezien ik graag een praatje maak met iedereen. Ook is de afwisseling van het buiten zijn en het werken op kantoor erg fijn. Binnen Vodoz zijn we allemaal verschillend, dit maakt het werk uitdagend en zeer gezellig.

Naast mijn werk ben ik graag bij mijn familie en vriendinnen. Ik vind het leuk om gezellige avonden met hen te beleven en als de karaoke begint zal ik zeker de microfoon pakken om wat nummertjes te zingen. Verder voetbal ik bij SVBO in vrouwen 1 waarmee we jaarlijks een team feestje hebben en af en toe op stedentrip gaan. Ik ben graag bezig, in en om het huis, en mag dan ook graag buiten zijn.

Mijn motto: Als je iets wilt dan kun je dat bereiken, ook al is het met omwegen!